Do pobrania

Każdy wniosek przesłany do Fundacji Piątka powinien zawierać trzy kluczowe dokumenty – wypełniony Formularz Zgłoszeniowy, podpisany na każdej stronie i zeskanowany Regulamin Udzielania Pomocy oraz podpisaną oraz zeskanowaną Zgodę na przetwarzanie danych osobowych. Bez tych trzech dokumentów nie możemy przetworzyć i rozpatrywać wniosku o pomoc. Oprócz tych trzech dokumentów każdy Wnioskodawca może dołączyć dodatkowo dowolną ilość innych dokumentów świadczących o jego trudnej sytuacji życiowej, problemach zdrowotnych i tym podobnych, jednak bez trzech powyższych elementów, dokumenty te nie będą rozpatrywane, a wszelka korespondencja zostanie zniszczona lub usunięta w celu zabezpieczenia danych osobowych.

Wszystkie dokumenty powinny trafić na adres korespondencyjny Fundacji Piątka, lub na adres mailowy marcelinakruz@fundacjapiatka.org w przypadku wysyłki dokumentacji w formie elektronicznej.

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY

REGULAMIN ŚWIADCZENIA POMOCY